Optreden van Pommelien Thijs gaat compleet fout: politie moet ingrijpen

14092022POMMELIENTHIJSPHOTONEWS
Dat Pommelien Thijs razend populair is, staat als een paal boven water. Maar helaas heeft haar populariteit ook nadelen. Zo moest de politie afgelopen weekend opnieuw ingrijpen tijdens een optreden van de zangeres.
Pommelien Thijs stond afgelopen weekend op het podium van de Wieltjesfeesten. Dat optreden vond plaats op de Grote Markt in Menen. Maar bij de start van haar optreden moest de politie ingrijpen.
De Grote Markt bleek namelijk te klein voor de massale opkomst van de fans van Pommelien Thijs. De politie greep in en sloot de Ieperstraat af. Al vanaf 9.30 uur 's morgens stonden er al fans te wachten om het beste plaatsje te veroveren voor het podium.

Frustraties

Ook voor voetgangers was er geen toegang meer tot de Grote Markt. Toch kon je via andere invalswegen nog tot in het centrum van Menen raken. Dat leidde volgens Het Laatste Nieuws ook tot heel wat frustraties. Het is niet de eerste keer dat de politie moet ingrijpen bij een optreden van Pommelien Thijs. Dat gebeurde ook onder meer tijdens de Gentse Feesten.