Pat Krimson furieus op Regi Penxten na 'James De Musical': "Totaal geen respect!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pat Krimson furieus op Regi Penxten na 'James De Musical': "Totaal geen respect!"

Pat Krimson furieus op Regi Penxten na 'James De Musical': "Totaal geen respect!"

Regi Penxten was donderdag te gast in 'James De Musical'. Maar net zoals veel kijkers, is zijn dj-collega Pat Krimson nu niet te spreken over de aflevering. Op zijn sociale media haalt hij fel uit naar Regi.

Pat Krimson is namelijk kwaad dat Regi enkele anekdotes over de start van zijn carrière vergeten is, net zoals dat er met geen woord gerept werd over Ann Vervoort, de voormalige frontvrouw van Milk Inc. die stierf aan een overdosis.

"Beste Regi, dit moest me toch even van het hart ... Aan de start van uw carrière, ben je niet redelijk wat anekdotes vergeten? Uw vader heeft een cassette afgegeven in Het Vormingscentrum in Hasselt aan mijn vader. Als labelmanager van Dance Opera heb ik toen een afspraak gemaakt met u, Filip, en uw papa in Paal. En ik hoorde dadelijk dat er veel talent in de demo zat", aldus Pat.

Respect voor Anneke

"Daarna hebt u uw contract bij Antler in Aarschot getekend en uw eerste platen gereleased bij ons Dance Opera-label. Dit is de echte geschiedenis!", schrijft hij verontwaardigd. "Ah ja, was de grote doorbraak ook niet samen op het podium met Anneke Vervoort? Vergeten vanavond?", klinkt het boos. Kort daarna liet hij nog een reactie achter. "Ik heb totaal geen probleem met Regi", wil hij benadrukken. "We komen elkaar regelmatig tegen op shows. Maar de waarheid mag gezegd worden en zeker wat betreft het respect naar Anneke toe."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws