Pauline, de vriendin van Junior, geeft ongezouten mening over de Planckaerts Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pauline, de vriendin van Junior, geeft ongezouten mening over de Planckaerts

Pauline, de vriendin van Junior, geeft ongezouten mening over de Planckaerts

Pauline De Vos heeft al zo'n elf maanden een relatie met Junior Planckaert. Sinds haar deelname aan ‘Junior op zoek naar de liefde’ heeft ze niet alleen de jongste zoon van Eddy Planckaert beter leren kennen, maar ook zijn familie. Nu laat ze weten wat ze echt van de Planckaerts denkt.

Junior Planckaert en Pauline De Vos leerden elkaar kennen in het tv-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Na een lange zoektocht koos Junior uiteindelijk voor Pauline en de twee zijn nu nog steeds heel gelukkig samen. “Al bijna een jaar geleden dat ik Juniorke heb leren kennen, amai”, laat Pauline weten op Instagram.

Bijna twaalf maanden later zijn Pauline en Junior nog altijd dolverliefd, maar Pauline kan het ook goed vinden met zijn familie. Zo krijgt ze de vraag of ze zich thuisvoelt bij de Planckaerts en daar geeft ze een eerlijk antwoord op. “Zeker. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom”, geeft ze toe.

“En nog altijd heb ik zo’n warm gevoel als ik bij hen ben”, gaat ze verder. Ze heeft het dus duidelijk naar haar zin bij de familie van Junior. “Het is altijd plezant, wie er ook in de buurt is”, schrijft ze. “Ik ben echt met mijn gat in de boter gevallen met zo’n bende en ik ben hier ook enorm dankbaar voor”, besluit Pauline.

Pauline, de vriendin van Junior, geeft ongezouten mening over de Planckaerts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws