Pijnlijk afscheid voor Jolien De Neve uit 'Blind Getrouwd' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk afscheid voor Jolien De Neve uit 'Blind Getrouwd'

Pijnlijk afscheid voor Jolien De Neve uit 'Blind Getrouwd'

Het 'Blind Getrouwd'-avontuur zit erop voor Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh. Maar dat betekent ook dat er afscheid genomen moest worden van de crew en hun appartement.

Uit de reünieaflevering van 'Blind Getrouwd' bleek dat alleen Jolien en Brecht een half jaar na hun jawoord nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Hoewel ze zich nu niet meer hoeven te verstoppen voor de buitenwereld, brak er wel een moeilijk moment aan voor het koppel.

Zo moesten ze afscheid nemen van hun huurhuisje én van de crewleden. En dat afscheid valt Jolien duidelijk zwaar. Dat laat ze weten via Instagram. "Oké, afscheid nemen is niet mijn sterkste kant. Niet van ons tijdelijke huis, niet van Brecht en niet van ons ploegske", schrijft de blondine bij enkele foto's van achter de schermen.

Beste ploegske

"Ons ploegske dat vijf weken lang bij ons kookte, ontwaakte, sportte en getuige was van al onze lachbuien, tranen en onze verhalen. Ode aan de beste reporter, cameraman en geluidsmannen", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws