Pijnlijk: Jani Kazaltzis maakt droevig nieuws over zijn gezondheid bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk: Jani Kazaltzis maakt droevig nieuws over zijn gezondheid bekend

Pijnlijk: Jani Kazaltzis maakt droevig nieuws over zijn gezondheid bekend

Het verlengde weekend is helaas in mineur geëindigd voor Jani Kazaltzis. De stylist heeft namelijk een botbreuk opgelopen en daar vertelt hij nu zelf meer over op zijn Instagramverhaal.

Jani Kazaltzis, die bekend is geworden bij het grote publiek als stylist, schittert momenteel in het nieuwe seizoen van het Play4-programma ‘Viva la feta’. Samen met Otto-Jan Ham mocht hij in de nieuwste aflevering Niels Destadsbader ontvangen in hun Griekse villa en dat leverde weer mooie televisie op.

Zo hadden ze met hun drietjes onder meer een openhartig gesprek over de liefde. Niels klapte zelfs uit de biecht over de breuk met zijn ex en het gemis van zijn pluszoon. Helaas gaat het nu minder goed met Jani, want hij laat weten dat hij niet met volle teugen heeft kunnen genieten van het verlengde weekend van 1 mei.

Breuk

Wat er juist aan de hand is, onthult hij nu zelf op zijn Instagrampagina. Jani verklapt namelijk dat het niet zo goed gaat, want hij heeft een breuk opgelopen. Op de foto zien we dat hij met zijn been omhoog ligt. "Daarnet mijn teen gebroken", aldus de stylist.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws