Pijnlijk voor Brecht uit 'Blind Getrouwd': "Heeft me behoorlijk veel verdriet gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk voor Brecht uit 'Blind Getrouwd': "Heeft me behoorlijk veel verdriet gedaan"

Pijnlijk voor Brecht uit 'Blind Getrouwd': "Heeft me behoorlijk veel verdriet gedaan"

Tussen Jolien en Brecht lijkt het van een leien dakje te lopen in ‘Blind Getrouwd’. Maar op het vlak van de liefde draagt Brecht toch al een rugzakje met zich mee. Daar vertelt hij openhartig over in TV-Familie.

Zo heeft Brecht (32) al enkele serieuze relaties achter de rug. Zijn langste relatie duurde zelfs van zijn 20ste tot mijn 27ste. Des te pijnlijker die breuk ook was. “Toen we uit elkaar gingen... Dat heeft mij behoorlijk veel verdriet gedaan”, biecht de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat op in TV-Familie.

Ook al zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan. “Maar we waren simpelweg niet meer gelukkig bij elkaar. Elkaar daarom loslaten, dat was een kwestie van respect voor elkaar. Maar toch... Die breuk heeft mij dieper geraakt en meer pijn gedaan dan ik had verwacht”, klinkt het. “Het heeft lang geduurd voordat ik me kon openstellen voor iemand anders.”

Serieuze impact

Deze pijnlijke relatiebreuk heeft namelijk wel zijn sporen nagelaten op Brecht. “Zeker. Ik heb in een relatie vooral nood aan veiligheid en vertrouwen. Niet dat ik me zou afsluiten van mijn partner, maar ik wil eerst volledig mezelf kunnen zijn. En dat gaat pas als ik me in een vertrouwde omgeving voel. Ja, da's heel belangrijk”, legt hij uit. Hopelijk kan Jolien hem dat bieden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws