"Proficiat!": Qmusic-stem Dorothee Dauwe en vriend kondigen prachtig nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Proficiat!": Qmusic-stem Dorothee Dauwe en vriend kondigen prachtig nieuws aan

"Proficiat!": Qmusic-stem Dorothee Dauwe en vriend kondigen prachtig nieuws aan

Dorothee Dauwe en haar vriend, Vincent Vangeel, hebben iets heel bijzonders te vieren. Dat kondigde het Qmusic-koppel gisteren zelf aan op Instagram.

Gisteren was een mooie dag voor Qmusic-presentatrice Dorothee Dauwe. Zij en haar vriend, Vincent Vangeel, die ook voor op de radiozender presenteert, vierden namelijk hun 13-jarige jubileum als koppel. “13 jaar liefjes vieren met onze favoriete activiteit: Brusselen”, schrijft de radiostem onder enkele kiekjes van wat qualitytime met haar wederhelft.

Dorothees volgers zijn er als de bliksem bij om de tortelduifjes te feliciteren met deze bijzondere mijlpaal. “Met een heerlijk Diksmuids biertje, het kan niet beter”, “Dikke proficiat”, “Proficiat aan het mooie koppel”, “Doe er nog vele jaren bij”, “Prachtig koppeltje” en “Mooiste koppel uit BV-land”, luidt het in de comments. Ook Kürt Rogiers is in de wolken voor zijn voormalige Qmusic-collega's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws