"Proficiat!": Thuis-actrice Katrien De Ruysscher kondigt bijzondere mijlpaal aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Proficiat!": Thuis-actrice Katrien De Ruysscher kondigt bijzondere mijlpaal aan

"Proficiat!": Thuis-actrice Katrien De Ruysscher kondigt bijzondere mijlpaal aan

Het is een mooie dag voor Katrien De Ruysscher, die we natuurlijk beter kennen als dokter Judith uit ‘Thuis’. Zij en haar man hebben iets groots te vieren. Dat maakt de soapactrice zelf bekend op Instagram.

Waar haar personage Judith in ‘Thuis’ maar weinig geluk heeft in de liefde - ze werd al meermaals bedrogen, recent nog door Dries -, mag Katrien De Ruysscher in het echt haar twee pollekes kussen. De actrice is al jaren dolgelukkig samen met de man van haar leven en de vader van haar drie kinderen, Lucas (14), Rosie (12) en Oscar (8).

Vandaag heeft het koppel bovendien iets heel bijzonders te vieren. Exact 15 jaar geleden stapten Katrien en haar man, Jan, in het huwelijksbootje. “Al 15 jaar mijn partner in crime”, laat de ‘Thuis’-actrice weten op Instagram bij een prachtig kiekje met haar wederhelft. “Love you, hubby!”

Kristallen huwelijksverjaardag

Je kristallen huwelijk, dat vier je niet elke dag. Katriens volgers waren er dus als de bliksem bij om hun favoriete actrice te feliciteren met deze mijlpaal. “Congrats”, “Proficiat samen”, “Nog steeds een schoon koppel, begot” en “Nog veel mooie jaren samen”, schrijven ze in de comments. “Cute”, wil ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck (Viv) kwijt. Maar ook Christophe Haddad (Bob) en tv-zus Lauren Müller (Thilly) laten hartjes achter in de reacties.

Populair

Laatste nieuws