Q-dj Dorothee Dauwe in diepe rouw door plots overlijden: "Is heel snel gegaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Q-dj Dorothee Dauwe in diepe rouw door plots overlijden: "Is heel snel gegaan"

Q-dj Dorothee Dauwe in diepe rouw door plots overlijden: "Is heel snel gegaan"

Dorothee Dauwe zal tot vrijdag niet te horen zijn in de ochtendshow op Qmusic, want de presentatrice heeft zopas afscheid moeten nemen van haar grootmoeder. Aan haar collega Maarten Vancoillie vertelt ze daar openlijk meer over.

Dorothee Dauwe is kapot van verdriet. De radiopresentatrice heeft afscheid moeten nemen van haar grootmoeder en daardoor is ze ook even niet te horen op Qmusic. Het afscheid kwam echter niet onverwacht, want de dokter had eerder al slecht nieuws. “De chemo hielp niet. Het is te agressief, we gaan stoppen”, vertelde de dokter.

“En toen was ik eigenlijk op een dikke week mijn grootmoeder kwijt. Toen is het heel snel gegaan ineens”, aldus Dorothee. Samen met haar grootvader is ze tot op het laatste moment bij haar grootmoeder gebleven. “Dat was heel dubbel, want ergens had dat iets schoons. Je kan dan zo voor de laatste keer al je herinneringen nog eens samen vertellen en delen, je kan nog eens samen wenen…”, klinkt het.

Toch is Dorothee wel dankbaar dat haar oma niet gestorven is zonder afscheid te kunnen nemen. Zo heeft ze het gevoel dat ze nog alles heeft kunnen vertellen tegen haar. “We hebben nog gezegd: ‘Ah, we gaan elkaar missen en we zijn trots op elkaar’”, zegt Dorothee al snikkend. “Dit is heel lastig voor mij om te vertellen”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws