Rani De Coninck deelt prachtige beelden van haar jongste zoon Leon, die al 14 jaar geworden is Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rani De Coninck deelt prachtige beelden van haar jongste zoon Leon, die al 14 jaar geworden is

Rani De Coninck deelt prachtige beelden van haar jongste zoon Leon, die al 14 jaar geworden is

Joe-radiopresentatrice Rani De Coninck is de trotse mama van drie kinderen: Beau, Dora en Leon. Die laatste mag nu 14 kaarsjes uitblazen.

Rani De Coninck heeft drie kinderen: zoon Beau en dochter Dora uit haar huwelijk met Gust De Coster en een zoon, Leon, bij haar huidige partner Laurens Verbeke. Op 25 november is Leon 14 jaar geworden. Rani zette hem dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

"Leon. Al 14 jaar onze allerliefste engel ...", schrijft Rani op Instagram bij enkele oude en recente foto's van Leon. "Blijf voor altijd die lieve, gevoelige, verzoenende jongen. Die jongen met de typische, onbedaarlijke, aanstekelijke De Coninck-lach, met een groot hart voor de natuur, een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, een gigantische empathie."

Knuffelbeer

"De knuffelbeer van je grote broer en je ‘zusje’, het derde wondertje van je mama, de oogappel van je papa", gaat ze verder. "De zachte jongen die graag lacht en doét lachen. Die zo houdt van alles wat lekker en mooi is. Die gelukkig kan zijn met kleine dingen en nieuwsgierig in het leven staat. We zijn zo oneindig dankbaar voor jou en kijken van aan de zijlijn liefdevol toe hoe je zachtjes aan je vleugels spreidt ... Je kan het, jongen. We zien je zo graag en zijn nu al ontzettend fier op jou! Gelukkige verjaardag!", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws