Rapster Coely doet pakkende getuigenis over haar mentale gezondheid: "Dapper!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rapster Coely doet pakkende getuigenis over haar mentale gezondheid: "Dapper!"

Rapster Coely doet pakkende getuigenis over haar mentale gezondheid: "Dapper!"

Coely was zopas te gast bij Q-Downtown en daar heeft ze een moedige getuigenis gedaan. Aan radiopresentatrice Jolien Roets vertelt de zangeres namelijk meer over haar emoties en het volgen van therapie.

Coely, de bekende Belgische rapster, heeft bij Q-Downtown openhartig verteld over haar mentale gezondheid. Zo geeft ze aan presentatrice Jolien Roets toe dat ze heel diep heeft gezeten. “Ik was klaar met leven gewoon. Ik was écht klaar”, aldus de zangeres. “Ik moest mijn eigen persoon vinden. Ik moest mijn eigen persoon worden”, gaat ze verder. Daarom besloot ze op eigen initiatief om in therapie te gaan.

Dat was wel geen gemakkelijke stap om te zetten voor Coely. “Ik dacht echt: ‘Ja, ik ben toch niet zot’”, vertelt ze. “Zo kende ik dat en ik denk dat veel mensen dat zo kennen”, klinkt het. Eenmaal ze startte met therapie was dat wel een verademing. “Ik voelde mij zo goed. Elke keer opnieuw, omdat ik dingen kon loslaten”, legt ze uit. “Ik kon een keer wenen. Al die opgekropte emoties, alles los laten. En het waren er veel”, zegt de rapster.

Steun

Jolien wil Coely alvast bedanken om zo open te praten over haar moeilijkheden. “Wat een vrouw”, zegt de Q-presentatrice. Ook de luisteraars hebben veel bewondering voor de zangeres “Liefde”, “‘Als ik zot ben, is iedereen zot!’ Inderdaad. Je bent een diamant, keep going”, “Dapper” en “Grote vrouw”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws