Reis loopt in de soep voor Martine Jonckheere: "Daarvoor niet naar hier gekomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Reis loopt in de soep voor Martine Jonckheere: "Daarvoor niet naar hier gekomen"

Reis loopt in de soep voor Martine Jonckheere: "Daarvoor niet naar hier gekomen"

Net zoals zestien jaar geleden voert Martine Jonckheere een moedige strijd tegen borstkanker. Om even alle kommer en kwel te vergeten, geniet ze van een deugddoende vakantie met haar man Filip. Maar van zorgen vergeten, is er voorlopig weinig sprake.

Hoewel haar borstamputatie goed verlopen is, gaat het niet supergoed met Martine Jonckheere. Ze moet nog vijf jaar hormoontherapie ondergaan en blijft toch wat in angst leven. Maar de actrice laat het hoofd niet hangen. Samen met haar man Filip is ze naar Egypte vertrokken om haar batterijen op te laten. “Ik mag mezelf gelukkig achten dat ik nog kan genieten van het leven”, besluit het voormalige ‘Familie’-gezicht in Het Laatste Nieuws.

En doet zal haar deugd doen. “Zodra ik de trap van het vliegtuig afdaal, komt een zwoele warmte me tegemoet en dat bezorgt me meteen een heerlijk vakantiegevoel”, schrijft Martine in haar column. “Alles doet vermoeden dat ik de volgende dagen de bekommernissen van de afgelopen maanden achter mij zal kunnen laten.” Toch is dat niet helemaal het geval.

Tot Martines grote verbazing vraagt hun Egyptische reisleider hoe het nu met haar gezondheid gaat. Hij was door enkele Vlamingen op de hoogte gebracht van haar situatie. “Tijdens het diner merk ik dat steeds meer Belgen de weg naar dit hotel hebben gevonden. De herkenning is navenant, wat nog meer zal blijken naarmate de dagen vorderen”, klinkt het. “Met de beste bedoelingen beginnen mensen steeds vaker over hun kankerverhaal, terwijl ik hier juist ben om dit zelf even los te laten”, zucht Martine.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws