Rik Verheye kondigt groot nieuws aan kort na nieuwe relatie: "Nooit gedacht dat ik dit nog zou mogen zeggen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rik Verheye kondigt groot nieuws aan kort na nieuwe relatie: "Nooit gedacht dat ik dit nog zou mogen zeggen"

Rik Verheye kondigt groot nieuws aan kort na nieuwe relatie: "Nooit gedacht dat ik dit nog zou mogen zeggen"

Rik Verheye gaat mooie tijden tegemoet. Niet alleen heeft de ‘Nonkels’-acteur sinds kort weer vlinders in de buik, hij is ook een verrassende nieuwe weg ingeslagen met zijn leven. Op sociale media maakt hij groot nieuws bekend.

Samen met Sam Kerkhofs, de neef van Kat Kerkhofs, neemt Rik Verheye de voetbalclub Sporting Hasselt over. “Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag kunnen we jullie het met trots melden”, schrijft de acteur vol ongeloof op Instagram. “We horen jullie al denken: een Club-supporter en een Anderlecht-supporter die samen een Limburgse club gaan overnemen, dat lijkt het begin van een slechte grap, maar dat is het niet.”

De club kwam enkele maanden geleden al bij hen op de radar. “Sindsdien zijn we alleen maar onder de indruk geraakt van het potentieel van deze mooie club en zijn ons hart verloren in het Stedelijk Sportstadion”, gaat Rik verder. “Met volle goesting engageren wij ons om deze club verder samen uit te bouwen. We zullen verder bouwen op de huidige werking en vol inzetten op de lokale verankering in Hasselt.”

Open armen

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en er rest Rik en Sam nog een hoop werk. “Maar we hopen de voorwaarden in de intentieovereenkomst snel te vervullen zodat we alles kunnen officialiseren”, duimt de acteur. “We hopen dat jullie ons met open armen zullen ontvangen. We love you - nooit gedacht dat Rik dit ooit zou zeggen - Sporting (Hasselt)”, grapt het duo. Van een verrassing gesproken!

Populair

Laatste nieuws