Sandrine André uit 'Familie' deelt heuglijk nieuws: "Mag het eindelijk zeggen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sandrine André uit 'Familie' deelt heuglijk nieuws: "Mag het eindelijk zeggen"

Sandrine André uit 'Familie' deelt heuglijk nieuws: "Mag het eindelijk zeggen"

Sandrine André heeft al verschillende grote rollen op haar naam staan, maar we kennen haar vooral als Veronique Van den Bossche uit ‘Familie’, een rol die ze al 10 jaar voor haar rekening neemt. Maar ook naast de televisie blijft de actrice aan de slag. Binnenkort duikt ze opnieuw het theater in.

“Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen”, schrijft Sandrine André dolenthousiast op Instagram. “Ik sta binnenkort weer op de planken. De ‘Familie’-actirce heeft een van de zeven rollen beet in de nieuwe theaterversie van ‘Calendar Girls’. “Een prachtig, grappig, ontroerend, waargebeurd verhaal over een groep vrouwen die een wel heel bijzondere kalender maken voor het goede doel”, licht ze al een tipje van de sluier op.

De voorstelling is vanaf 21 april te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Sandrine vervoegt onder andere grote namen als Ann Van den Broeck, Greet Rouffaer, Katrien De Becker en Katja Retsin op de affiche. “Ik ben omringd door hele fijne vrouwen. Dit gaat heel veilig voelen. We hebben elkaar vandaag voor de eerste keer ontmoet, en ik weet nu al dat het fun gaat worden”, denkt Ann erover in Het Laatste Nieuws.

Niet alleen Sandrine, maar ook haar volgers zijn duidelijk in de wolken. “Zaaalig”, “Prachtig stuk, veel succes!”, “Wat een fantastische namen op de affiche”, “Ik kijk hier echt naar uit”, “Gaan jullie goed doen”, “Ik kom zeker kijken” en “Mijn ticket is in the pocket”, klinken de reacties. “JIEHAAA”, schreeuwt ook voormalige ‘Familie’-tegenspeler Sieg De Doncker het uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws