Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera delen prachtig nieuws: "Het wordt een schitterend jaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera delen prachtig nieuws: "Het wordt een schitterend jaar"

Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera delen prachtig nieuws: "Het wordt een schitterend jaar"

Sean Dhondt moest onlangs een enorme opdoffer verwerken. De presentator werd na acht jaar ontslagen bij Qmusic omdat er geen plaats meer voor hem was. Gelukkig heeft de radiostem nu opnieuw het een en ander te vieren.

Sean Dhondt is al twee jaar gelukkige samen met zijn vriendin Maithé Rivera. Gisteren zette hij zijn wederhelft extra in de bloemetjes voor haar 25ste verjaardag. “Happy birthday aan m’n allerbeste liefje en vriendje van de hele wereld”, schrijft de radiopresentator op Instagram.

“Zo elegant en mooi je bent, zo onmogelijk onhandig en onnozel kan je zeker soms ook zijn (zie foto 2 en 3), lacht Sean. “En exact om die reden hou ik zoveel van je! Een gelukkige 25ste, schat! We maken er een schitterend jaar van”, belooft hij Maithé.

“Hahaha I love you”, reageert Seans vriendin op haar beurt. Maar ook aan felicitaties geen gebrek! “Gelukkige verjaardag”, “Dikke proficiat”, “Geniet ervan” en “Powerkoppel”, luidt het ontelbare keren in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws