Sergio Herman in diepe rouw na zwaar verlies: "Ga je voor altijd missen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sergio Herman in diepe rouw na zwaar verlies: "Ga je voor altijd missen"

Sergio Herman in diepe rouw na zwaar verlies: "Ga je voor altijd missen"

Een aantal jaar geleden kreeg Sergio Herman een zware klap te verwerken. Hij moest helaas afscheid nemen van zijn vader na een lange strijd tegen alzheimer. Dat laat tot op vandaag zijn sporen na.

In 2017 stierf Sergio’s vader op zijn 69ste. Hij leed al zo’n twaalf jaar aan de ziekte van Alzheimer. Dat was voor Sergio een erg moeilijk verlies om te verwerken. "Ik heb alles van mijn vader geleerd", vertelde de sterrenchef toen in Het Laatste Nieuws. "Hoe ik soepen maak, hoe ik langoustines pel, alles.”

Sergio’s vader was zijn grote voorbeeld. Ook nu staat de kok nog vaak stil bij het verlies. Zeker op een dag als vandaag, zijn verjaardag. Op Instagram herdenkt hij zijn papa met een prachtig bericht. “Gelukkige verjaardag. Ik zal je voor altijd missen, van je blijven houden en onze mooie momenten samen herinneren”, schrijft een emotionele Sergio.

Gelukkig heeft de sterrenchef zijn volgers nog om hem een hart onder de riem te steken. “Sterkte op deze moeilijke dag”, “Wauw, wat lijk je enorm op je papa” en “Veel liefde en mooie herinneringen”, willen zijn volgers kwijt. “Voor altijd”, reageert Sergio’s ex Ellemieke Vermolen met een hartje. Ook Tom Waes betuigt zijn steun.

Populair

Laatste nieuws