Sergio Quisquater ziet het groot: zanger spreekt torenhoge ambities uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sergio Quisquater ziet het groot: zanger spreekt torenhoge ambities uit

Sergio Quisquater ziet het groot: zanger spreekt torenhoge ambities uit

Sergio Quisquater gooit het over een andere boeg. De zanger heeft zopas een nieuwe single uitgebracht en die klinkt muzikaal helemaal anders dan zijn voorgaande nummers. Daarnaast heeft hij ook nog een drastische beslissing genomen.

Sergio Quisquater heeft zopas een nieuwe single genaamd 'Supermagnifique' op de wereld losgelaten. Dit nummer, met duidelijke New Wave-invloeden, schreef hij tijdens de coronapandemie en de zanger denkt dat het zelfs internationaal potentieel heeft. Daar vertelt hij meer over in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik zeg niet dat het tegenwoordig makkelijker is, maar dankzij het internet en de dingen die er ontstaan op sociale media vinden mensen makkelijker jouw muziek", legt Sergio uit. Op zijn vorige album stonden alleen maar Nederlandstalige nummers, maar nu kiest hij bewust voor het Engels. "Als je in het Engels zingt, dan spreek je inderdaad een groter deel aan van de wereldbevolking", klinkt het.

Quisquater

Doordat hij ook buiten onze landsgrenzen naam wil maken, heeft hij ook een opvallende beslissing genomen. Sinds kort is zijn artiestennaam niet meer Sergio, maar wel Sergio Quisquater. "Tegenwoordig loopt de wereld vol met bekende Sergio's, maar dewelke is het wanneer het over muziek gaat? Ah, dan moeten de mensen die daar naar op zoek gaan meteen bij Sergio Quisquater terechtkomen", zegt hij. "Dat is het idee erachter", aldus de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws