Shania Gooris doet schokkende bekentenis: "Ik heb al zeker 1.000 piemels gezien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Shania Gooris doet schokkende bekentenis: "Ik heb al zeker 1.000 piemels gezien"

Shania Gooris doet schokkende bekentenis: "Ik heb al zeker 1.000 piemels gezien"

Shania en Kenji Gooris weten dat het leven in de schijnwerpers niet alleen rozengeur en maneschijn is. Als kinderen van Sam Gooris en Kelly Pfaff krijgen ze wel vaker negatieve reacties naar het hoofd geslingerd, maar Shania bekent nu ook dat ze heel wat perverse berichten in haar inbox krijgt.

Shania Gooris en Kenji Gooris schitteren samen met hun ouders opnieuw op tv in het tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Het gezinnetje maakt een geweldige reis langs de Westkust van de Verenigde Staten en daar deelde Kenji geregeld mooie plaatjes van op Instagram. Toch kreeg hij al snel harde commentaar te verduren. “Hebben ze weer geld nodig?”, klinkt het onder andere.

Hoewel ze zo’n commentaar al lang gewoon zijn, blijft het daar vaak niet bij. Zo onthult Shania dat ze ook heel wat perverse en expliciete berichten te lezen krijgt. “Je kan niet geloven wat je allemaal binnen krijgt via sociale media. Piemels, poepen, borsten… noem maar op”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws. Ook krijgt ze bijzondere verzoekjes. “Zo vroeg iemand een keer of ik mijn teen in een pot mayonaise wilde steken”, verklapt ze.

Shania kaartte dit probleem al eens aan op sociale media toen ze nog minderjarig was. Ze maakte toen duidelijk dat ze nog maar zeventien was. “Nu ik ouder ben geworden, is het wel verbeterd. Heel fucked up eigenlijk”, vertelt ze. “Maar weg gaat het nooit. Ik ben nog maar 22 en heb al zeker duizend piemels gezien”, zegt ze al lachend. “Ik verwijder alles meteen en doe alsof er niets gebeurd is”, besluit Shania.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws