Sieg De Doncker verklapt meer over grote toekomstplannen na exit in 'Familie' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sieg De Doncker verklapt meer over grote toekomstplannen na exit in 'Familie'

Sieg De Doncker verklapt meer over grote toekomstplannen na exit in 'Familie'

Maandagavond was het over and out voor Koen in ‘Familie’. Trouwe kijkers zagen Sieg De Doncker na meer dan een jaar vertrekken uit hun favoriete soap. Maar wat heeft de acteur om handen nu ‘Familie’ wegvalt?

Eerst en vooral is Sieg De Doncker blij dat hij nu wat meer tijd heeft voor zijn vriendin Maureen Vanherberghen en hun dochtertje Nelle. “Het is goed dat ik even wat meer thuis kan zijn. Ik ga extra genieten van mijn gezin”, denkt hij erover in Dag Allemaal. Maar loert het zwarte gat niet stilaan om de hoek?

“Ach, we zien wel wat de toekomst brengt”, zegt de acteur gerust in Story. Thuis heeft hij voorlopig zijn handen vol. “Nu er een kalmere periode aanbreekt, kan ik thuis nog wat schilderen en de zolder afwerken”, klinkt het. Stilzitten staat duidelijk niet in Siegs woordenboek. “Nee, ik geef dan even lichamelijke opvoeding in een school. Of ik leer mezelf iets bij, zoals zonnepanelen leggen”, aldus de ex-‘Familie’-acteur.

Maar natuurlijk droomt de acteur ook van een heuse acteercarrière. “Een carrière als die van Kürt (Rogiers, red.)? Heel graag, ik ben fan van hem, maar dat lukt me nooit. Ik kom nog niet tot aan zijn enkels”, bedenkt hij zich. Concrete plannen heeft Sieg voorlopig nog niet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws