Stan Van Samang compleet gebroken na plots overlijden: "Veel te vroeg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stan Van Samang compleet gebroken na plots overlijden: "Veel te vroeg"

Stan Van Samang compleet gebroken na plots overlijden: "Veel te vroeg"

Stan Van Samang heeft zojuist erg droevig nieuws vernomen. De zanger en voormalige ‘Thuis’-acteur moet afscheid nemen van zijn grootste fan.

Het is een droevige dag voor Stan Van Samang. Kort na zijn vertrek bij ‘Thuis’ krijgt de zanger en acteur opnieuw met een zwaar afscheid te maken. Monika, één van zijn grootste fans, is zopas overleden op 78-jarige leeftijd.

Op Instagram staat Stan, die erg dicht bij zijn fans staat, even stil bij dit grote verlies. “Lieve Monika, ik ga je missen op de eerste rij”, schrijft hij bij een hartverwarmende foto met zijn superfan tijdens één van zijn shows. “Veel te vroeg, veel te plots”. Op zijn volgende verhaal deelt hij nog een prachtige foto met Monika, met een gebroken hartje erbij.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Mijn nummer één

Monika was de afgelopen jaren één van Stans trouwste fans. Ze volgde het nieuws over de zanger op de voet en bleef hem verdedigen toen er naaktfoto’s van hem circuleerden op sociale media. “Als ik er toevallig op zou botsen, klik ik meteen weg. Dat had iedereen beter gedaan”, beet ze drie jaar geleden van zich af in Het Nieuwsblad. “Stan blijft een getalenteerde, joviale, lieve man. Hij blijft mijn nummer één.”

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
4 claps
4 bezoekers

Populair

Laatste nieuws