Stephanie Planckaert verklapt hoe het gaat met Christa na overlijden mémé Clara Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stephanie Planckaert verklapt hoe het gaat met Christa na overlijden mémé Clara

Stephanie Planckaert verklapt hoe het gaat met Christa na overlijden mémé Clara

Vorig jaar moesten de Planckaerts afscheid nemen van hun geliefde mémé Clara. In een nieuw interview laat Stephanie Planckaert weten hoe haar mama Christa omgaat met dit pijnlijke verlies.

Stephanie Planckaert, haar man Christopher Timmerman en hun dochter Iluna gaan geen onderwerp uit de weg in een nieuw interview met het blad Story. Ze praten namelijk niet alleen over leuke dingen, zoals de nieuwe relatie van Iluna, maar ook over zeer emotionele momenten. Zo komt ook de dood van mémé Clara ter sprake.

Mémé Clara, de moederkloek van de familie, overleed eind mei op 96-jarige leeftijd. De moeder van Christa Planckaert sukkelde al langer met haar gezondheid en daarom woonde ze ook al bij Christa en Eddy. Toch zorgde haar overlijden voor heel veel verdriet. “Natuurlijk maakt ons dat soms nog triestig”, geeft Stephanie toe.

Vervolgens moet ze ook wat kwijt over haar moeder Christa. “Mama heeft het leren aanvaarden”, biecht ze op. “De angst om haar te verliezen was erger dan wat er na de dood komt”, legt Stephanie uit. “We vinden aanvaarding in de rust dat zij heeft gevonden en de rust die wij vinden. Als familie steunen we elkaar, we moeten erdoor”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws