Sven Ornelis en partner kondigen gezinsuitbreiding aan: "Op slag verliefd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven Ornelis en partner kondigen gezinsuitbreiding aan: "Op slag verliefd"

Sven Ornelis en partner kondigen gezinsuitbreiding aan: "Op slag verliefd"

Sinds kort hebben Sven Ornelis en zijn vriend het huis niet meer voor zich alleen. Zelf hebben ze dan wel geen kinderen, maar het koppel heeft een kleine, harige vriend in huis genomen om die leegte op te vullen.

Sven Ornelis heeft zijn privéleven altijd al uit de spotlights gehouden, vooral als het op de liefde aankomt. “Ik ben geen open boek als het over de liefde gaat, maar ik heb al decennialang de liefste, de beste, de meest geduldige partner die je kan dromen. Merci, schat”, schreef de Joe-presentator onlangs wel nog op Instagram.

Sven en zijn partner hebben geen kinderen, maar nu hebben ze samen wel een schattige kitten geadopteerd. Die stelt de radiostem wel meteen aan zijn volgers voor. “Geduld is een goede zaak. Maar ik heb er niet superveel talent voor”, knipoogt hij op Instagram bij een foto van hun wit-grijze katje.

“Oooh, wat een zoetje”, “Zo’n lieveke”, “Gefeliciteerd”, “Geniet ervan”, “Zo’n prachtig katje”, “Schattig, een nieuw vriendje”, “Op slag verliefd” en “Wat een dotje”, reageren Svens volgers meteen vertederd.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws