Tanja Dexters helemaal van de kaart: "Hij heeft me bedrogen, ik had het totaal niet zien aankomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters helemaal van de kaart: "Hij heeft me bedrogen, ik had het totaal niet zien aankomen"

Tanja Dexters helemaal van de kaart: "Hij heeft me bedrogen, ik had het totaal niet zien aankomen"

Tanja Dexters is nu gelukkig samen met haar man Michaël, maar ze heeft ook wel een zeer moeilijke breuk achter de rug met Miguel, de vader van haar dochter Valentina.

"Ik heb veel verdriet gehad van die breuk. Miguel heeft me bedrogen en ik heb dat totaal niet voelen aankomen", legt Tanja uit in Het Laatste Nieuws.

"Huisje, boompje, beestje, een verloving, alles was goed geweest, dacht ik. Maar misschien is dat typisch voor mannen? Dat als een vrouw zwanger is geweest, ze haar niet meer sexy vinden? Ik weet het niet.”

"Toen ik Michaël zoveel jaar later tegenkwam: wéér bedrog. Ik heb hem gezegd: ‘Hoeveel andere vrouwen ga je eigenlijk nog proberen voor je beseft dat ik de vrouw van je leven ben?’ Ik ben blijven volhouden, ik dacht: ‘Ik verander hem wel.’ Want de volgende zal het ook weer doen, redeneerde ik. Wat is dat toch met mannen? Tachtig procent gaat vreemd."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws