"Te schattig": Matteo Simoni ontroert met hartverwarmende foto's met dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Te schattig": Matteo Simoni ontroert met hartverwarmende foto's met dochtertje

"Te schattig": Matteo Simoni ontroert met hartverwarmende foto's met dochtertje

Matteo Simoni, die momenteel schittert in ‘Zillion’, heeft een fantastisch jaar achter de rug. Dat heeft hij vooral te danken aan het ongeziene succes van de film. Hoog tijd voor een deugddoende vakantie dus. Samen met zijn vriendin en zijn dochtertje trok de acteur er even tussenuit.

Matteo Simoni heeft 2022 schitterend afgesloten en zet 2023 even schitterend in. Hij bracht de eindejaarsperiode samen met zijn vriendin Loredana Falone, zijn driejarige dochtertje Giulia en enkele vrienden door in het zonnige Costa Rica. Er zijn ergere manieren om oudjaar te vieren.

En wie vakantie in Costa Rica zegt, zegt ongetwijfeld de nodige reiskiekjes. Loredana deelt nu enkele wondermooie beelden van hun vakantie samen op Instagram en weet al haar volgers in no time te verbluffen. “Favoriete momenten van de afgelopen week”, schrijft Matteo’s vriendin erbij. Maar het is vooral de kleine Giulia die de show steelt in de fotoreeks.

De reacties onder de kiekjes blijven niet lang uit. “Wauw”, “Supermooie foto’s”, “Zo schattig”, “Prachtig” en “Heerlijk”, vatten het zowat samen. “Zalig!”, vindt Dina Tersago. “Ahhh, geniet daar! Ik mis het”, wenst ook chef-kok Sofie Dumont het gezinnetje toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws