'Temptation'-Pommeline met spoed naar ziekenhuis: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline met spoed naar ziekenhuis: dit is er aan de hand

'Temptation'-Pommeline met spoed naar ziekenhuis: dit is er aan de hand

Pommeline Tillière werd ’s ochtends opgebeld door haar mama die haar vertelde dat het niet goed ging met haar 86-jarige oma. De realityster heeft haar direct naar de spoed gebracht en nu laat ze weten hoe het met haar gaat.

Pommeline Tillière heeft minder leuk nieuws te vertellen op haar Instagramverhaal. De realityster die we nog kennen van ‘Temptation Island’ had een dagje vrij, maar haar oma voelde haar plots niet goed. “Ik ben direct naar daar gegaan en dan met haar naar spoed gereden”, vertelt ze.

Pommeline en haar 86-jarige oma zijn twee handen op een buik, dus dat was even schrikken. “Het gaat wel al ietsje beter met haar, maar ze moet toch blijven. Ze gaan verdere onderzoeken doen”, legt ze uit. “Mijn omaatje is mijn alles, dus ik ben al blij dat het nu terug goed met haar gaat”, klinkt het opgelucht.

Pommeline vertrok even later terug naar huis en ze deelde ook meteen een foto waarop ze de hand van haar oma vasthoudt. “Deze ochtend effe paniekerig geweest, maar nu kan ik met een gerust hart naar huis. Mijn mama blijft nog even en vanavond ga ik nog een keertje bellen”, sluit ze af.

'Temptation'-Pommeline met spoed naar ziekenhuis: dit is er aan de hand

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws