The Starlings spreken klare taal over Gustaph net voor halve finale Songfestival Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

The Starlings spreken klare taal over Gustaph net voor halve finale Songfestival

The Starlings spreken klare taal over Gustaph net voor halve finale Songfestival

Gustaph verdedigt vanavond onze driekleur in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. The Starlings grepen in de preselecties met slechts één punt verschil naast dat felbegeerde ticket naar Liverpool. Na hun enorme teleurstelling hebben Tom Dice en Kato Callebaut wel nog een duidelijke boodschap voor onze inzending.

De teleurstelling voor publieksfavorieten Tom en Kato was groot toen niet zij, maar wel Gustaph naar Liverpool werd gestuurd. The Starlings haalden na afloop van de preselecties dan ook fel uit naar de vakjury. Maar tussen het koppel en Gustaph zijn er nooit spanningen geweest.

De zanger kon de misnoegde reactie van zijn collega’s duidelijk begrijpen. "Ik was even geschrokken van hun uithaal, maar dat hebben we al lang uitgepraat", vertelt Gustaph in Dag Allemaal. "Ik snap dat zij ontgoocheld waren, maar Tom en Kato hebben zich verder heel sportief opgesteld", benadrukt de zanger.

Trots

The Starlings wensen hem dan ook het allerbeste toe vanavond en zullen supporteren van op de eerste rij. “Nu al verdorie trots”, schrijven Tom en Kato op Instagram bij een foto met hun goede vriend Gustaph. “Geniet geniet geniet, we zijn er zeker van dat je daar vanavond iedereen naar huis zingt. And it’s allllll because of you baby”, sluit het koppel af.

“Liefde, eerlijkheid, positiviteit en kracht in één persoon”, schrijft Tom nog op zijn Instagramverhaal. “Én een dijk van een meezingrefrein. Liverpool gaat vanavond uit haar dak and it’s all because of you!” The Starlings hebben in ieder geval het volste vertrouwen in onze inzending.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws