'The Voice'-winnares Louise neemt plots onomkeerbaar besluit: "Kon niet anders" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'The Voice'-winnares Louise neemt plots onomkeerbaar besluit: "Kon niet anders"

'The Voice'-winnares Louise neemt plots onomkeerbaar besluit: "Kon niet anders"

Drie maanden geleden ging Louise Goedefroy met de titel ‘The Voice van Vlaanderen 2022’ lopen. Daarna heeft de 24-jarige zangeres zich volledig op de verbouwingen van haar huis gestort. Maar hoe gaat het nu met zangcarrière? Zijn er al eerste plannen?

Het was lange tijd stil rond Louise Goedefroy, die in december 2022 ‘The Voice’ won, maar nu lijkt ze de eerste stappen te zetten richting een spetterende muzikale carrière. Louise en haar vriend zijn druk bezig met het bouwen van hun droomhuis. “Er waren nog heel wat kamers vrij in ons huis. Eén daarvan hebben we dan maar omgetoverd tot een studio”, vertelt de zangeres in HLN Showbits. “Dus daar is al een deel van mijn budget naartoe gegaan.”

Investeren in haar muziek is momenteel haar grootste prioriteit. “Ik heb onlangs ook beslist om ontslag te nemen (bij Pairi Daiza, red.) om aan mijn muziek te werken”, onthult Louise nu. “Mijn job liet het niet echt toe om heel veel vrije tijd te hebben en dat matcht niet goed met het opstarten van een zangcarrière. Het is een risico, maar je leeft maar één keer”, besluit ze.

De zangeres is bovendien volop bezig met haar eerste single. “Waar ik graag naartoe wil, is een mix van de stijlen van Mahalia en Jorja Smith”, klinkt het. Een duidelijk idee, maar een concrete releasedatum is er nog niet. “Ik had gehoopt dat het heel snel zou gaan, maar mijn bubbel is even snel weer gebarsten. Ik had meteen door dat je een liedje niet op een week tijd kan maken”, beseft Louise. “Maar ik hoop dat mijn nummer binnen dit en een maand uit is”, aldus de jonge zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws