'Thuis'-acteur Raf Jansen overdondert iedereen met heuglijk babynieuws: "Kan elk moment gebeuren" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-acteur Raf Jansen overdondert iedereen met heuglijk babynieuws: "Kan elk moment gebeuren"

'Thuis'-acteur Raf Jansen overdondert iedereen met heuglijk babynieuws: "Kan elk moment gebeuren"

Nog een paar keer slapen en dan is het zover: zo gaat op maandag 4 september het gloednieuwe seizoen van 'Thuis' van start. In de seizoenfinale was alvast een grote rol weggelegd voor Dieter, vertolkt door Raf Jansen. Hij heeft nu ook bijzonder heuglijk nieuws te melden.

'Thuis'-acteur Raf Jansen was donderdagochtend te gast bij het Radio2-programma 'Sta op met Radio2'. En daar had de acteur bijzonder leuk babynieuws te melden. Jansen staat namelijk op punt om voor de tweede keer papa te worden.

"Het kan vandaag geboren worden of morgen, of begin volgende week!", vertelde hij vol trots. Er werd namelijk gevraagd naar wat hij deze zomer gedaan had. "Eigenlijk was onze zomer niet zo spectaculair. We zijn een weekje naar Nieuwpoort geweest. We konden niet ver op reis omdat ... wij een tweede kindje gaan krijgen", onthulde de acteur.

Zusje of broertje voor Josse

Vorig jaar in mei mochten Raf en zijn partner Anneleen al hun eerste kindje verwelkomen, Josse. "Toen we ons hun tweede kindje maakten, was Josse nog heel gemakkelijk", aldus de acteur. En binnenkort krijgt hij er dus ook een broertje of een zusje bij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws