Zwaar geïrriteerde An Lemmens haalt uit naar Tom Coninx Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zwaar geïrriteerde An Lemmens haalt uit naar Tom Coninx

Zwaar geïrriteerde An Lemmens haalt uit naar Tom Coninx

Tom Conincx staat deze week in Dag Allemaal met een interview, waarbij het zowel gaat over zijn carrière als over zijn privéleven. Tom heeft twee kinderen uit een vorige relatie, maar woont nu samen met de Italiaanse Luigia en hun zoontje Paolo van één jaar oud. Daar deed hij een uitspraak over die bij menig mensen niet in goede aarde is gevallen.

Onder andere veel BV's uitten kritiek op die uitspraak op sociale media. "Toen ik voor het eerst papa werd, was iedereen in de ban van de hype ‘de nieuwe man’: je moest als papa ook luiers verschonen, strijken, poetsen,... Gelukkig kennen ze die trend niet in het zuiden", aldus Tom Coninx in Dag Allemaal.

Hij ging zelfs nog verder: "Een man mag hier nog steeds een man zijn, dat vind ik fijn. Soms gaat de emancipatie in mijn ogen te ver; een moeder kan die taken nu eenmaal natuurlijker. Luigia doet dat geweldig en is zo’n fantastische mama."

"Ik dacht even dat we teruggekeerd waren naar 1920”, aldus radio-presentatrice Kim Van Oncen op Radio 2. Ook Astrid Stockman reageerde ludiek op de uitspraken van Tom: "Ik ben een echte man. Ik ben vandaag op een mammoet gaan jagen, terwijl de vrouw thuis zat bij de kinderen", zei ze in een video op haar Instagram Stories.

Ook An Lemmens liet haar ongenoegen blijken toen ze de uitspraken van Tom op haar Instagram Stories deelde en erbij schreef: "Tommeke Tommeke Tommeke", en een geërgerde smiley.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws