Tom en Kato van The Starlings maken groot nieuws over gezinsuitbreiding bekend

15052023katocallebauttomdiceinstagram
Tom Dice en Kato Callebaut moesten nog niet zo lang geleden een harde klap verwerken. Zo onthulde de zangeres dat ze net na hun huwelijk in 2021 een miskraam heeft gehad. Nu heeft het koppel opnieuw heuglijk nieuws te melden op Instagram en met dat nieuwe filmpje lokken ze heel wat reacties uit.
Tom Dice en Kato Callebaut vormen niet alleen een muzikaal duo, ze hebben ook al verschillende jaren een relatie. In september 2021 stapten ze zelfs nog in alle stilte in het huwelijksbootje, maar niet veel later sloeg het noodlot plots toe. Vorig jaar verklapte Kato namelijk dat ze kort na hun huwelijk een miskraam heeft gehad. "Ik was daar volledig kapot van", vertelde ze toen in 'De Cooke & Verhulst Show'.
Ondanks deze grote tegenslag, wilden ze nog steeds graag een kindje. “Onze kinderdroom is er in elk geval nog steeds. Ik ben er zeker van dat we dat ooit heel goed gaan doen", klonk het. En nu is het eindelijk zover. Het koppel laat namelijk op Instagram weten dat Kato opnieuw zwanger is. "Eerste moederdag. Kindje onderweg", schrijft Kato onder een fantastisch filmpje. 

Geluk

De volgers van Kato laten meteen heel wat lieve berichtjes achter. "Oh, wat een heerlijk nieuws", "Yaaay", "De leukste uitbreiding", "Zo blij voor jullie", "Proficiat lieverds", "Wauw, gefeliciteerd", "Machtig", "Een nieuw klein wondertje in de familie", "Dat is prachtig nieuws", "Geweldig", "Geniet ervan", "De max", "Super" en "Geniet van je boller wordende buikje en jullie klein wondertje", reageren zij onder meer.