Tom Waes moet wat kwijt over Niels Destadsbader: "Dat maakt me echt heel kwaad" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Waes moet wat kwijt over Niels Destadsbader: "Dat maakt me echt heel kwaad"

Tom Waes moet wat kwijt over Niels Destadsbader: "Dat maakt me echt heel kwaad"

Tom Waes liet zich deze week van zijn meest openhartige kant zien in de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper'. Zo vertelde hij onder meer wat hem echt kwaad kan maken.

Onlangs verwoestte een brand de hele loft van Niels Destadsbader. Maar ondanks dat er veel steunbetuigingen kwamen, kreeg de zanger ook heel wat bagger over zich heen. En dat maakte ook Tom Waes bijzonder kwaad.

"Wat ik toen allemaal las op social media! 'Hij verdient genoeg, hij zal alles wel snel terug hebben' of 'Hopelijk zijn z’n platen in de brand gebleven'. Van dat soort opmerkingen kan ik echt kwaad worden. Beseffen mensen niet hoezeer je iemand daarmee kwetst? Ik heb me moeten inhouden om niet te reageren", geeft de presentator eerlijk toe.

In de bres

Dat heeft hij ooit trouwens wel gedaan. "Ik sprong ooit in de bres voor Riadh Bahri. Die kreeg veel commentaar op een outfit die hij had gedragen op een rode loper. Meteen ging het ook over zijn geaardheid en over wie hij was. Toen heb ik enkele mensen laten weten dat ze misschien beter konden zwijgen."

Commentaar die hij zelf krijgt, kan hij makkelijker links laten liggen. "Ik ben ondertussen 55 jaar. Ik kan die dingen van me af laten glijden. Maar voor jongere collega’s ligt dat moeilijker. Hen raakt dat wel. Nu, ik blokkeer ook mensen die zulke dingen doen. Ik wil geen energie steken in dat soort volk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws