Tv-kok Jeroen Meus heeft droevig nieuws te melden over zoontje Georges (11) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tv-kok Jeroen Meus heeft droevig nieuws te melden over zoontje Georges (11)

Tv-kok Jeroen Meus heeft droevig nieuws te melden over zoontje Georges (11)

Jeroen Meus (45) vierde onlangs nog zijn tiende huwelijksverjaardag met zijn vrouw Stéphanie De Roover. Samen hebben ze ook een zoontje, Georges. Helaas gaan we Jeroens zoontje in de toekomst een pak minder te zien krijgen.

In juni 2012 mochten Jeroen Meus en zijn vrouw Stéphanie een zoontje verwelkomen, Georges. Hij is inmiddels al 11 jaar oud. Een jaar later stapten Jeroen en Stéphanie in het huwelijksbootje.

Inmiddels is Jeroen Meus ook al 13 jaar het gezicht van 'Dagelijkse Kost'. Zijn zoontje Georges heeft dus al heel zijn leven een bekende papa. "En dat is niet simpel", vertelt Jeroen Meus daarover in Primo.

"Dat wil hij niet meer"

"Ik heb een keuze gemaakt, lang geleden, en die keuze heeft ook twee andere levens mee bepaald: dat van mijn vrouw en mijn zoon. Ze zijn er goed mee gevaren, maar ze worden ook mee de spotlights in gesleurd. Ik vind het erger voor hen dan voor mezelf", aldus de tv-kok. We zullen Georges ook niet meer te zien krijgen in 'Dagelijkse Kost'. "Vroeger verscheen Georges al eens in ‘Dagelijkse Kost’ maar ondertussen is hij op een leeftijd gekomen dat hij dat niet meer wil. En dat respecteer ik", besluit de tv-kok.

8 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws