"Verdorie": Stan Van Samang (44) moet serieuze opdoffer verwerken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Verdorie": Stan Van Samang (44) moet serieuze opdoffer verwerken

"Verdorie": Stan Van Samang (44) moet serieuze opdoffer verwerken

Stan Van Samang heeft al een drukke zomer achter de rug. Zijn gloednieuwe nummer ‘Feest’, de officiële ‘Vlaanderen Feest’-song, was dan ook een groot succes. Maar zijn Zomerhit nominatie ziet hij nu helaas aan zijn neus voorbijgaan.

Het geluk kon niet op voor Stan Van Samang toen hij te horen kreeg dat zijn nummer ‘Feest’ bij de twintig beste liedjes van deze zomer hoorde en hem zo een ‘Zomerhit’-nominatie opleverde. Maar helaas zal hij de buit dit jaar niet binnenhalen. Zijn zomersingle heeft die felbegeerde top tien niet gehaald.

“Geen finale van zomerhit dus voor mij dit jaar”, schrijft de zanger op Instagram. “Maar we zijn wel vereerd dat we bij de twintig genomineerden waren. Fijn feest gehad verdorie”, bedenkt Stan zich. “Succes aan alle collega’s in de finale, dat het beste lied mag winnen.”

Afspraak volgend jaar

Maar de voormalige ‘Thuis’-acteur laat het hoofd niet hangen. “Allen die er nu niet (meer) bij zijn: afspraak volgend jaar”, schrijft Stan ambitieus. De zanger mocht de ‘Zomerhit’-trofee in het verleden al eens mee naar huis nemen, in 2015 met ‘Een ster’. Hopelijk heeft hij volgend jaar meer geluk.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws