Véronique De Kock waagt zich aan waanzinnige uitdaging: "Mijn gezin verklaarde me gek"

230918veroniquedekockphotonews
Het nieuwe seizoen van ‘De Verraders’ is van start gegaan. Laat die spanningen en intriges maar komen, denkt Véronique De Kock erover. Al is ze meteen een van de opvallendste en meest verrassende kandidaten van dit seizoen.
“Ik had het eerste seizoen van dit programma gezien, en vond het ontzettend cool dat de makers voor deze tweede jaargang aan mij dachten. Al heb ik wel even getwijfeld om ‘ja’ te zeggen, omdat ik wist dat het er heftig aan toe kon gaan”, klinkt het bij Véronique De Kock in Het Laatste Nieuws. “Pas nadat ik enkele mensen van vorig jaar had gesproken, heb ik ingestemd”, vertelt de ex-Miss België.
En daar heeft ze geen seconde spijt van gehad. “Ik mocht een bondgenoot zijn, en dat past bij mij”, denkt Véronique erover. De voormalige miss had op voorhand duidelijk voor zichzelf uitgemaakt dat ze geen bedrieger wilde zijn. “Ik kan écht niet liegen. Zelfs niet in functie van het spel. Ik flap er zonder na te denken van alles uit. Dat heb ik van mijn papa. En het is nog veel erger wanneer ik mensen ken”, lacht ze.

Hekel aan liegen

“Mijn kinderen vinden dat geweldig: die weten meteen wanneer hun mama de waarheid geweld aandoet. Oeps”, glimlacht Véronique. “Gaat gij deelnemen aan ‘De Verraders’, terwijl ge een hekel hebt aan liegen?” Haar gezin verklaarde haar gek. Maar daar trekt de kandidate zich niets van aan: “Ik heb zo hard genoten van dit programma!”