Verontwaardigde Bart Peeters lucht zijn hart over Niels Destadsbader

221118BARTPEETERSNIELSDESTADSBADERVRT
Eind oktober stond Bart Peeters nog op de planken van het Kursaal Oostende. Niet om op te treden, maar om te strippen voor het goede doel. Iets wat hem nog lang zal achtervolgen, zo blijkt.
Bart Peeters en vijf andere mannelijke BV’s gingen samen met Niels Destadsbader en Dieter Coppens volledig uit de kleren voor het Eén-programma 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. Dat deden ze om veelvoorkomende kankers bij mannen bespreekbaar te maken en taboes te doorbreken.
Een mooi initiatief, maar Bart heeft er toch niet de beste ervaring aan overgehouden. “Ik heb eigenlijk al spijt van die striptease-act”, moet Bart eerlijk toegeven in HLN Showbits. En dat heeft alles met zijn optredens daarna te maken. “Mensen denken dat ze vanaf nu als derde nummer een striptease-act van mij mogen verwachten”, klinkt het.
En daar is Bart niet mee opgezet. Een stripact, allemaal goed en wel, maar het zal bij die ene keer blijven. “Dat was echt puur verbonden met ‘Kom op tegen Kanker’”, wil hij verduidelijken. “En dat ging over iets heel serieus”, aldus de zanger.