Viktor Verhulst binnenkort papa?: "Moeten jullie ons iets vertellen?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst binnenkort papa?: "Moeten jullie ons iets vertellen?"

Viktor Verhulst binnenkort papa?: "Moeten jullie ons iets vertellen?"

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans zijn ondertussen al meer dan twee jaar samen. Zal de 28-jarige zoon van Gert Verhulst binnenkort voor de eerste keer papa worden? Zijn volgers merken alvast iets op aan een nieuwe foto.

Gert Verhulst zal nog niet snel een kleinkind krijgen van Marie Verhulst. Zij vertelde recent in een interview met Story dat ze wel kinderen wil, maar nog niet nu. “Op dit moment zijn baby’s totaal niet aan de orde. Ik voel me nog niet klaar voor het moederschap”, zei ze toen duidelijk. Maar hoe zit het met haar broer Viktor?

Viktor Verhulst is namelijk al even samen met Sarah Puttemans en de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Het koppel genoot zopas van een welverdiende vakantie in New York en daar deelt hij nu een leuke fotoreeks van op zijn Instagrampagina. Toch trekt er vooral een opvallende foto de aandacht van enkele aandachtige volgers.

Zo merken zij iets op aan het voorlaatste plaatje van de fotoreeks. Daarop krijgen we Sarah te zien met een kinderkleedje en daar hebben zijn volgers iets over te zeggen. “Babykleertjes?” En “Die foto met dat groen kleedje. Moeten jullie ons iets vertellen?”, reageren ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws