Volgers onder de indruk van dochtertjes Astrid Coppens: "Zo worden snel groot" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Volgers onder de indruk van dochtertjes Astrid Coppens: "Zo worden snel groot"

Volgers onder de indruk van dochtertjes Astrid Coppens: "Zo worden snel groot"

Astrid Coppens betovert al haar volgers opnieuw met twee prachtige kiekjes van haar kindjes. Zij moeten meteen iets kwijt over haar kindjes, want ze merken iets op aan hun uiterlijk.

Astrid Coppens geniet met volle teugen van haar twee kindjes en dat toont ze ook maar al te graag op Instagram. De fiere mama deelt nu enkele kiekjes van een nieuwe fotoshoot. Daarop krijgen we haar oudste dochtertje Billie-Ray te zien die zorg draagt voor de kleine Joey-Lee. “Flinke grote zus Billie-Ray”, schrijft Astrid bij de plaatjes.

Haar volgers merken meteen iets op aan de zusjes, namelijk dat ze heel verschillend zijn. “Wat een koningswens, grote zus helemaal papa en kleine zus mama”, “Wat zijn ze uiterlijk een spiegel van Bram en jou, Astrid”, “Je ziet dat ze zusjes zijn, maar ze zijn toch verschillend”, reageren ze onder meer.

Daarnaast staan de comments ook nog vol met lieve reacties. “Zo schattig om ze samen te zien”, “Smelt”, “Wat gaat het snel”, “Om te koesteren”, “Twee schatjes van patatjes”, “Zo schoon die zusterliefde nu al”, “Twee wondertjes van de vermenging van jullie genen, pure magie” en “Billie-Ray lijkt nu al een zorgzame zus”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws