"Waanzin!": Miguel Wiels en Free Souffriau hebben iets groots te vieren

230509miguelwielsvtm
Miguel Wiels en Free Souffriau zullen vandaag ongetwijfeld de fles kraken. Het is namelijk een bijzondere dag voor de producer. Deze dag staat volledig in het teken van zijn carrière, die exact 40 jaar geleden begon. Op sociale media staat Miguel even stil bij deze enorme mijlpaal.
Een kleine twee weken geleden konden we Miguel Wiels nog in een schattig champignonnenpak bewonderen in ‘The Masked Singer’. Alweer iets dat hij mag afvinken van zijn ellenlange lijst. Maar waar is het allemaal begonnen? “Vandaag exact 40 jaar geleden: het éérste optreden”, blikt de muzikant vol trots terug op Instagram.
“Van de jaarmarkt van St-Amandsberg tot het Sportpaleis. Van De Notenclub tot Paul De Leeuw. Van The Magical Flying Thunderbirds tot K3. Van Zo Is Er Maar Eén tot Peter Live én 24u Live. Van Free Souffriau tot Niels Destadsbader. Van Samen In De File tot Even Tot Hier. Én zelfs Toots Thielemans”, somt Miguel vol ongeloof op. “What a ride!”

Mooi parcours

“Ge zijt uwe Champignon vergeten”, lacht goede vriend en collega Niels Destadsbader in de reacties. “Nee nee, maatje. Trots op jou! Wat een parcours!” En trots mag hij inderdaad zijn. “Schone weg afgelegd”, “Knap”, “Waanzinnig”, “Proficiat met alles dat je doet”, “Je mag heel trots zijn op alles wat je al gepresteerd hebt”, “Je bent een topper”, “Veel respect voor jou” en “Petje af”, willen Miguels volgers kwijt in de reacties. “Oh wauw! Orgel dan nog wel”, reageert Dina Tersago onder de indruk. “Whaaaaw, hoe zalig!”, vindt ook Hanne Troonbeeckx.