"Wat een bom!": Elke Clijsters overladen met complimenten nadat ze poseert in sexy bodysuit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een bom!": Elke Clijsters overladen met complimenten nadat ze poseert in sexy bodysuit

"Wat een bom!": Elke Clijsters overladen met complimenten nadat ze poseert in sexy bodysuit

Elke Clijsters (39) roept op haar Instagrampagina op om liever te zijn jezelf en anderen. Daarbij deelde ze ook een prachtige foto waarop ze poseert in een aansluitende bodysuit.

“Vrouw zijn, moeder zijn, bijna 40, 50 of 60 zijn ... We dragen littekens, emotioneel en fysiek ... Ik kan erover meepraten”, steekt Elke Clijsters van wal op haar Instagrampagina. “Tijd en levenservaringen veranderen ons ... ons lichaam”, gaat ze verder.

“Laten we deze veranderingen accepteren als onderdeel van onze levensreis en laten we niet vergelijken, maar onze unieke schoonheid met gratie vieren. Laten we lief en zacht zijn ... voor onszelf en anderen”, schrijft de zus van Kim Clijsters bij een prachtige foto van zichzelf.

Natuurlijke schoonheid

En die Instagrampost levert haar alvast heel wat complimenten op. “Prachtige vrouw”, “Wauw topper, zo mooi!”, “Nog steeds zo’n mooi figuur”, “Wow”, “Wat een natuurlijke schoonheid”, “Jij bent zo mooi”, “Heel knap!”, “Wat een bom!”, “Jawadde!” en “Wat een mooi lichaam!”, luidt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws