Wat is er aan de hand tussen Loredana en Pat Krimson? Zangeres heeft trouwring niet om Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wat is er aan de hand tussen Loredana en Pat Krimson? Zangeres heeft trouwring niet om

Wat is er aan de hand tussen Loredana en Pat Krimson? Zangeres heeft trouwring niet om

Op 14 februari, op Valentijnsdag, dit jaar zijn Pat Krimson en Loredana De Amicis in het huwelijksbootje gestapt. Maar wat een halfjaar later meteen in het oog springt bij het koppel: ze dragen geen trouwringen. De 2 Fabiola-zangeres legt uit wat er aan de hand is.

Een halfjaar geleden beloofden Pat Krimson en Loredana elkaar eeuwige trouw. Al is van trouwringen nog steeds geen sprake. “Ik heb mijn verlovingsring nog aan”, lacht de zangeres in HLN Showbits. Daar is een simpele reden voor: de trouwringen moeten ze nog gaan kopen.

“We hebben letterlijk nog niet de kans gehad om te zoeken naar een perfecte match. We hebben dé ring nog niet gevonden, maar dat komt wel nog”, belooft Loredana. “We zijn verbonden aan elkaar en dat is voor ons het belangrijkste. Het hoeft niet altijd visueel te zijn”, besluit ze.

Belangrijke tip

Pat en Loredana weten dat ze een prachtige trouwdag achter de rug hebben en dat is wat telt voor hen. “Een tip als je ooit wil trouwen”, zegt Loredana daar bovendien over. “Als niet alles perfect moet zijn, dan heb je minder stress en ga je meer genieten.” Ook hun grote trouwfeest moet het kersverse echtpaar nog geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws