"Wauw, adembenemend": Celine Van Ouytsel overstelpt met reacties nadat ze poseert in bikini Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, adembenemend": Celine Van Ouytsel overstelpt met reacties nadat ze poseert in bikini

"Wauw, adembenemend": Celine Van Ouytsel overstelpt met reacties nadat ze poseert in bikini

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel pakt op Instagram uit met een prachtige bikinifoto. En die levert haar ook heel wat complimenten op.

Celine Van Ouytsel heeft al een tijdje heimwee naar de zomer. Daarom boekte de voormalige Miss België zonet een reisje richting de zon. Dat laat ze weten via Instagram. "Raad eens wie zojuist een vlucht geboekt heeft? Laat het aftellen naar zonnigere dagen maar beginnen", schrijft ze op Instagram.

Om al helemaal in de sfeer te komen, deelde Celine ook een prachtig vakantiekiekje waarop ze poseert in bikini. En die zwart-wit-foto lokt ook massaal veel reacties uit bij haar volgers.

Engel

“Wow, zo mooi!”, “Wauw”, “Prachtig!”, “Supermooie foto!”, “Wat een knappe madam”, “De hemel moet een engel missen”, “Beauty”, “Adembenemend”, “Sexy babe”, “Wat een prachtige foto van jou, schoonheid” en “Zo’n mooie vrouw”, lezen we onder meer tussen de vele comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws