"Wauw, dikke proficiat!": Celien Hermans kondigt prachtig nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, dikke proficiat!": Celien Hermans kondigt prachtig nieuws aan

"Wauw, dikke proficiat!": Celien Hermans kondigt prachtig nieuws aan

Celien Hermans heeft een zeer leuk weekend achter de rug. Zo had de zangeres iets heel bijzonders te vieren.

Op zondag 17 maart werd Margriet Hermans namelijk 70 jaar. Celien zette haar mama dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Vandaag is het de dag waarop mijn onwaarschijnlijke mama 70 kaarsjes uitblazen mag en ik met haar eindelijk de première van onze show kan aftrappen met een lach", schrijft Celien bij een prachtige foto van hun tweetjes.

"Liefste mammie, wat ben jij een ongelofelijke vrouw, moeder, partner, figuur en wat ben ik blij om samen met jou onze dromen te mogen waarmaken!I Love you tot in Santorini en terug (inside joke). En ik hoop dat je hier nog minstens 70 jaar mag rondlopen! Ik duw met liefde en plezier je rolstoel op het podium om samen te zingen! Love ya mammie, love ya", sluit ze haar bericht af.

Veel felicitaties 

Het regent dan ook felicitaties richting de jarige zangeres. "Wauw, dikke proficiat!", klink het meermaals in de reacties onder het Instagrambericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws