"Wauw, wat een prachtig lichaam!": Celine Van Ouytsel laat wel heel veel bloot zien op Instagram Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, wat een prachtig lichaam!": Celine Van Ouytsel laat wel heel veel bloot zien op Instagram

"Wauw, wat een prachtig lichaam!": Celine Van Ouytsel laat wel heel veel bloot zien op Instagram

Celine Van Ouytsel is sinds ze verkozen is als Miss België in 2020 een veelgevraagd model. Zo staat ze ook model voor het lingeriemerk Etam. Op Instagram deelt ze nu ook enkele foto's van haar meest recente fotoshoot.

Celine Van Ouytsel is met haar 223.000 volgers een zeer populaire influencer op Instagram. De ex-Miss België wordt dan ook vaak gevraagd voor samenwerkingen. Zo gaat ze ook regelmatig in zee met Etam.

Celine postte nu ook enkele kiekjes van een fotoshoot voor het lingeriemerk op Instagram. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. Zij overladen de voormalige Miss België met complimenten.

Pure schoonheid

“Stunning”, reageert Astrid Bryan. “Supermooie foto’s!”, “Prachtige miss”, “Wauw!”, “Damn, zo knap!”, “Beauty”, “Buitengewoon mooi”, “Hot”, “Pure schoonheid”, “Wat een prachtig lichaam!” en “Zo’n knappe vrouw”, klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws