Week na zijn horrorcrash: zo gaat het nu met Wout van Aert Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Week na zijn horrorcrash: zo gaat het nu met Wout van Aert

Week na zijn horrorcrash: zo gaat het nu met Wout van Aert

Wout van Aert kwam vorige week zwaar ten val in Dwars door Vlaanderen. Hij brak daarbij zijn sleutelbeen, zeven ribben en zijn borstbeen. Het Laatste Nieuws heeft nu ook een update gegeven over zijn toestand.

Wout van Aert heeft de Ronde van Vlaanderen in het gezelschap van enkele vrienden gevolgd. Zo is hij sinds zaterdag opnieuw thuis nadat hij zwaar ten val kwam in Dwars door Vlaanderen. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het gezien de omstandigheden redelijk goed met hem.

"Volgens onze informatie is de grootste pijn van zijn gebroken ribben, sleutelbeen en borstbeen gaan liggen. De meeste hinder ondervindt hij nog van de brand- en schaafwonden na in Dwars door Vlaanderen met 80 km/u over het asfalt te zijn geschuurd", aldus Het Laatste Nieuws.

Giro?

"Ondanks zijn medisch bulletin om u tegen te zeggen, zou die revalidatie wel eens sneller kunnen beginnen dan gedacht", klinkt het verder. Volgens de krant is de Ronde van Italië (4 mei-26 mei) nog steeds een serieuze optie. "Een vereiste is wel dat de breuken goed blijven helen, de revalidatie verder spoedig verloopt en hij een minimum aan training kan afwerken."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws