Wordt Christoff papa op zijn 46ste? Zanger komt met verrassend nieuws over kinderwens

230530christoffinstagram
Christoff gaat sinds zijn breuk met Ritchie, met wie hij maar liefst drie jaar lang verloofd was, als happy single door het leven. Maar hoe zit het dan met zijn kinderwens? Daar vertelt de zanger nu openhartig over in Dag Allemaal.
“Ik ben al een tijdje single, dat klopt”, bevestigt Christoff wanneer naar zijn datingleven wordt gevraagd. “Maar dat komt omdat ik niet date.” Maar dat wil niet zeggen dat hij het niet liever anders had gezien. In een ideale wereld was hij nu, op zijn 46ste, al gesetteld.
“Ja, ik had misschien wel gedacht dat ik op dit moment al een 'huisje-tuintje-boompje' zou hebben. Ik heb een huisje en een tuintje, maar geen boompje”, lacht de zanger. “Maar voor de rest ben ik gelukkig”, zegt Christoff met de hand op het hart. Maar houdt zijn vrijgezellenbestaan hem tegen om papa te worden? Dat niet. Want een kindje leek er sowieso al niet te komen.

Lisa-Marie

Christoff heeft nooit echt een kinderwens gekoesterd. “Nee”, zegt hij zonder enige twijfel. “Ik heb ons Lisa-Marie (het dochtertje van zijn zus Lindsay en petekind van Christoff, red.).” En dat is voor de zanger meer dan genoeg. “Ik beschouw haar ook een beetje als mijn eigen kindje en dat volstaat voor mij”, besluit hij.