Wordt Tinne Oltmans mama? Actrice heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wordt Tinne Oltmans mama? Actrice heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Wordt Tinne Oltmans mama? Actrice heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Vorige zomer raakte bekend dat Tinne Oltmans een relatie zou hebben met ‘Lisa ‘-collega Oscar Willems. Over haar liefdesleven houdt de zangeres en actrice de lippen gewoonlijk stijf op elkaar. Maar in De Morgen drukt ze zich nu erg verrassend uit over haar kinderwens.

Tinne Oltmans is onlangs 30 geworden. “Net een nieuwe tram opgestapt, maar ik heb mij altijd wel jonger gevoeld dan ik ben”, zegt de ‘Lisa’-actrice in De Morgen. “Misschien ook omdat ik van dertigers dacht: die hebben kinderen, een huis, een vaste job. Ik dacht dat ze alles op een rijtje hadden. En dan kom je zelf op die leeftijd en blijkt dat toch niet zo te zijn.”

“Ik zie toch steeds meer mensen die gaan voor hun dromen of bewust geen kinderen nemen”, vervolgt Tinne. “Ik heb ook het gevoel dat er nog veel moet komen en dat er nog veel tijd voor mij ligt, en dat is fijn”, denkt ze erover. Haar biologische klok begint dus nog niet meteen te tikken.

Eigen gezinnetje

En toch durft ze voorzichtig al eens aan kinderen te denken. “Of het moederschap mij bezighoudt? In de verte”, lacht ze. “Ik sluit het niet uit. Omdat de band tussen mij en mijn zus zo uniek en hecht is, verlang ik er wel naar om in de toekomst mijn eigen gezin te stichten.” Maar alles op zijn tijd, vindt Tinne.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws