Wout Bru en vriendin Natassia kondigen groot nieuws aan: "Het is jullie gegund" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wout Bru en vriendin Natassia kondigen groot nieuws aan: "Het is jullie gegund"

Wout Bru en vriendin Natassia kondigen groot nieuws aan: "Het is jullie gegund"

Chef-kok Wout Bru en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde, die we leerden kennen door ‘Expeditie Robinson’, vormen al zes jaar een gelukkig koppeltje. Nu hebben de tortelduifjes ook iets groots te vieren. Ze kregen namelijk geweldig nieuws te horen.

Wout Bru heeft zijn tweede Michelinster beet. De chef-kok had ooit twee sterren met zijn Maison Bru in het Franse Eygalières, maar verloor er in 2015 zijn laatste ster. Gelukkig kon hij met zijn restaurant in Durbuy, Le Grand Verre, opnieuw een ster scoren. “Dat doet me veel. Het voelt aan als een bevrijding, ook al ben ik nu 53”, geeft de sterrenchef toe in Het Nieuwsblad.

Ook zijn vriendin Natassia is in de wolken. “Lieve schat, wat ben ik fier, zo fier om samen dit met jou te mogen meemaken”, schrijft ze apetrots op Instagram. “Een sterrenchef was je al, maar die eerste ster in België is voor ons zo speciaal. Nooit gedacht dat ik dit gevoel ooit zou voelen en dit allemaal door jouw harde werk”, klinkt het bij Natassia. “PROFICIAT aan het volledige team van Le Grand Verre!”

“Knap lieverds, zo trots op jullie”, “Super, gefeliciteerd!”, “Proficiat, zo hard verdiend” en “Het is u gegund, Wout”, luidt het in de comments. Maar ook Astrid Coppens en Gunther Levi zorgen voor applaus in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws