Wout van Aert wijst Ruben Van Gucht terecht na immense blunder Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wout van Aert wijst Ruben Van Gucht terecht na immense blunder

Wout van Aert wijst Ruben Van Gucht terecht na immense blunder

Wout van Aert stond afgelopen weekend aan de start van de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne, waar hij respectievelijk derde en eerste werd. Voor de start van Kuurne-Brussel-Kuurne werd Van Aert ook geïnterviewd door Ruben Van Gucht. Maar die maakte een opmerkelijke taalfout. Van Aert was er als de kippen bij om de sportpresentator te corrigeren.

Ruben Van Gucht interviewde Wout van Aert vlak voor de start in Kuurne-Brussel-Kuurne. Hij vroeg daarbij ook naar de mogelijke scenario's. Zou de finale uitdraaien op een sprint of zou de wind net zoals bij de Omloop een rol spelen?

Maar daarbij maakte Ruben Van Gucht een grote blunder. Zo vroeg hij naar "de rug in de wind". Van Aert was bij de pinken en wees Van Gucht meteen op zijn verspreking. "Ik denk dat Mark Uytterhoeven deze quote gaat gebruiken volgende week", zei van Aert, verwijzend naar Wielerclub Wattage, waarin Mark Uytterhoeven ook de taalfoutjes van zijn collega's verbetert.

Verbaasd

Maar de sportpresentator reageert verbaasd. "Wat hebben we verkeerd gezegd misschien?", klinkt het. "Rug in de wind (in plaats van wind in de rug)." Uiteindelijk konden de twee er hartelijk om lachen.

Populair

Laatste nieuws