Wow! Romelu Lukaku heeft verborgen kindje waar niemand iets van afwist Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wow! Romelu Lukaku heeft verborgen kindje waar niemand iets van afwist

Wow! Romelu Lukaku heeft verborgen kindje waar niemand iets van afwist

Wat een verrassing! Romelu Lukaku heeft het lang geheim kunnen houden, maar in zijn documentaire ‘One of All’ komt plots aan het licht dat de Rode Duivel niet één, maar twee zoontjes heeft.

De topvoetballer houdt zijn privéleven graag voor zichzelf, maar een kind geheimhouden in deze tijd is niet evident. En toch is het Romelu Lukaku een tijdlang gelukt. Zijn tweede zoontje, Jordan, die vernoemd is naar Lukaku’s broer, is zelfs al één jaar. Romeo, zijn grote broer, is er intussen vier. Ook zijn geboorte kon de Rode Duivel destijds enkele maanden verzwijgen.

In zijn documentaire besluit Romelu nu toch een glimp van zijn privéleven te tonen. “Er zijn veel voetballers die hun job en hun gezin graag gesplitst houden. Ik ben er zo één”, legt de Rode Duivel uit in Het Laatste Nieuws. “Maar soms wil je laten zien wie je écht bent. Zoals nu. Ik wou laten zien welke personen echt invloed hebben op mijn leven.”

Prioriteit

Lukaku is namelijk erg close met zijn familie en kinderen. “Zij doen me dingen relativeren”, vertelt hij. “Voetbal blijft mijn grootste passie, maar nu is het anders. Ik kan het nu niet maken om thuis te komen en de hele tijd grumpy te zijn.” Met zijn zoon, Romeo, heeft hij in ieder geval al een speciale band. “Ik zie veel van mezelf in Romeo. Dat is mooi”, aldus de voetballer. Zo speelt zijn zoontje nu al bij de jeugd van Inter Milaan. “Jordan moet nog veel ontdekken”, klinkt het. Maar ook daar kijkt de trotse papa enorm naar uit.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws