Zangeres Laura Tesoro deelt bijzonder droevig nieuws: "Heel heftig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Laura Tesoro deelt bijzonder droevig nieuws: "Heel heftig"

Zangeres Laura Tesoro deelt bijzonder droevig nieuws: "Heel heftig"

In de podcast 'Tune In' op VRT MAX zetten drie bekende artiesten samen met jongeren hun gedeelde verdriet om in muziek. Daarin vertelde Laura Tesoro ook over de scheiding van haar ouders, een verdriet dat ze nog altijd meedraagt.

In 'Tune In' praten twee broers met Eva De Roo over de scheiding van hun ouders. Laura Tesoro luistert op de achtergrond geëmotioneerd naar hun verhaal. De zangeres maakte namelijk hetzelfde mee toen ze elf jaar oud was. Ze vertelt ook over het moment dat haar ouders het nieuws vertelde tegen haar en haar broer.

Zo gingen ze net op vakantie vertrekken naar Italië, het vaderland van Laura's papa. "Het ging al de hele week over die vakantie. Op een dag zaten mijn broer en ik in de auto op weg van school naar huis. Er hing een rare sfeer, en ineens zei mijn papa: 'We gaan niet op vakantie. We gaan het geld nodig hebben voor de advocaten.' Mijn broer en ik wisten totaal niet wat er gebeurde. Vanwaar kwam dat ineens?"

Papa's-kindje

Helaas ging de papa van Laura na de breuk zes maanden op een cruiseschip werken. "Ik ben altijd een papa's-kindje geweest, dus ik vond dat heel heftig. Ik denk dat hij hoopte dat wanneer hij terugkwam de situatie thuis wat bedaard zou zijn, en dat het misschien nog goed zou komen, maar dat was niet zo. Wij waren blij dat hij terug was, maar hij kwam niet meer thuis wonen."

Populair

Laatste nieuws